FM wordt DAB+

header2
bannersite new
previous arrow
next arrow

De Week van de Digitale Radio

FM wordt DAB+ Ben jij al om?

De publieke en commerciële radiostations in Nederland digitaliseren. Zo kun je digitaal radio luisteren via computer, tablet, mobiele telefoon of tv set-top-box, en sinds enige tijd ook digitaal via de ether. DAB+ is de digitale opvolger van FM en hiervoor heb je alleen maar een DAB+ radio nodig.
DAB+ biedt meer zenderkeuze, in bijna heel Nederland ontvangst en digitale geluidskwaliteit.

De Week
Van 6 tot en met 10 juni 2022 is het weer de Week van de Digitale Radio in Nederland. Deze gehele week staat in het teken van DAB+. Dit digitale signaal pluk je, net als het oude FM, gratis uit de lucht, zonder verdere datakosten. Zo’n beetje alle landelijke publieke én commerciële zenders doen mee, net als de regionale publieke en commerciële radiostations in totaal meer dan 60 radiostations. Nieuw dit jaar zijn een aantal lokale stations die inmiddels ook op DAB+ te vinden zijn.

DAB+ biedt een breder aanbod aan radiostations. Via DAB+ kun je naast alle FM-zenders bijvoorbeeld ook populaire themazenders ontvangen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een nieuwe digitale DAB+ radio. Dus toe aan een nieuwe radio? Koop er dan één met DAB+, dan ben je klaar voor de toekomst.

DAB+ Digitale Radio:

  • Pluk het gratis uit de lucht
  • Geniet van meer zenders dan op FM
  • Profiteer van digitale geluidskwaliteit
  • Wissel eenvoudig van station
  • Ontvang het overal in Nederland*

Prijzen
Decibel geeft tijdens de deze week ook dagelijks prijzen. Luister vanaf 30 mei tot en met 10 juni naar Decibel en maak kans op een DAB+ radio met Bluetooth, aangeboden door Radiowinkel.com

Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner