Rick Waltmann

Naam: Rick Waltmann
Woont in: Haarlem

Rick Waltmann (Nieuwegein, 29 oktober 1985) is een Nederlands radio-dj en was ‘station-director’ voor WILD FM en Radio Royaal.

Hiervoor was hij op zaterdag en zondagavond tussen 18:00 uur en 21:00 uur te horen met het programma RicksWeekend op Sterren.nl.
Sinds januari 2013 presenteerde hij op zaterdagmiddag van 12:00 uur tot 14:00 uur het gelijknamige programma RicksWeekend, dat uitgezonden werd op Bingo FM en ontving hier wekelijks diverse Nederlandstalige gasten.

Naast het Nederlandstalige genre presenteerde Waltmann nog diverse programma’s op KX Radio dat een onderdeel is van Avrotros.

Sinds augustus 2015 is Waltmann door Hans Kortlevers aangesteld als ‘directeur radio’ van het regionale radiostation WILD FM. In 2016 werd onder zijn leiding de naam WILD FM gewijzigd in ‘Wild Hitradio’.

In april 2018 heeft Waltmann zijn taken als algemeen directeur van WILD FM neergelegd met een leegloop als gevolg. Op 8 Juni 2018 werd bekend dat Waltmann een doorstart maakt bij het regionale radiostation Radio Decibel (commercieel). Na een korte avontuur als station director bij Radio Royaal is hij nu weer terug als verantwoordelijke bij Decibel op FM.

Eerste CD:
Eerste single: DJ Jurgen – Beter of alone

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner