Wij Zijn Decibel!

Radio Decibel is het station van de 90’s en zeroes. Daarnaast hoor je iedere dag de hits van dit moment, en om 9:00 en 21:00 de 90’s@9! Een uur lang alleen maar 90’s platen, met ‘s avonds het tempo omhoog in de hard edition. Radio Decibel is energiek, vrolijk, vlot en brengt je terug naar hoe jíj de 90’s en zeroes beleefde. Kan jouw dag wel wat pit gebruiken? Zet ‘m aan! En join the music!.

banner
DECIBEL

Rene Dupon

Naam: Rene Dupon
Woont in: Almere

Programma: 90’s@9: za & zo 09.00

De in Den Haag geboren René is in de jaren 60 op de wereld gezet met een koptelefoon op zijn hoofd. Toen hij klein was speelde hij “disco’tje” in zijn slaapkamer met een oude pick-up en een oude radio. De TL-buis starters tussen de lampen op zijn slaapkamer moesten het echte disco effect geven.
Later verhuisde René naar Zoetermeer, waar hij betrokken raakte bij de toen zo populaire illegale radiostations In Zoetermeer.
Dit waren Sweet Lake City en Radio Groeistad. Ook bij de lokale omroep in Zoetermeer is hij betrokken geweest.
Verder is hij ook als nieuwslezer te horen geweest in de randstad bij Fresh FM.
Een hele leuk periode volgens hem was de tijd dat hij bij het radiostation N44 FM betrokken raakte. Vrienden van hem die ook betrokken waren bij de voormalige radiostations Sweet Lake City en Radio Groeistad waren dit radiostation begonnen wat eigenlijk voor Wassenaar bedoeld was, maar de programma’s hadden een nationale uitstraling en waren in de hele randstad te horen.
Toen René verhuisde naar de `polder` was na lange tijd op radiogebied niets gedaan te hebben zijn interesse bij de lokale omroep gewekt. Hier heeft hij enkele jaren als ass. programmaleider gewerkt.Wild Hitradio was het eerste grote regionale radiostation waar René gewerkt heeft. Hierna meegedaan aan de herstart van het project Radio Royaal welke door miljoenen mensen te beluisteren was. Nu dit mooie nieuwe project, een oud radiostation wat nieuw leven in is geblazen, Radio Decibel.
Decibel is ook een radiostation wat door half Nederland in de ether te horen is en verder op internet en door heel Nederland op de kabel.
Super gaaf om te doen met een fantastische club mensen!
Nu gaat er weer een avontuur beginnen!

Favo 90’s track: Coolio feat. LV – Gangsta’s Paradise