Decibel Podcasts

 
Decibel WeekendMix / Selwyn Donia

DECIBEL WEEKENDMIX / SELWYN DONIA


Al meer dan zes jaar trappen we je vrijdag- en zaterdagavond af met de Decibel WeekendMix. Selwyn Donia mixt de lekkerste dancetracks van gister, vandaag en morgen naadloos voor je aan elkaar.
 
Decibel WeekendMix / AlaMaison

DECIBEL WEEKENDMIX / ALAMAISON


Al meer dan zes jaar trappen we je vrijdag- en zaterdagavond af met de Decibel WeekendMix. DJ AlaMaison mixt de lekkerste dancetracks van gister, vandaag en morgen naadloos voor je aan elkaar.
 
Latin Lovers On Air

LATIN LOVERS ON AIR


Latin Lovers is één van de succesvolste (latin)house concepten van Nederland en is als radioshow iedere vrijdagnacht tussen 01.00 uur en 03.00 uur exclusief op Decibel te beluisteren.
 
Girls Love DJs

GIRLS LOVE DJS


Iedere vrijdagavond tussen 22:00 uur en 23:00 uur knalt Girls Love DJs door je radio met zijn nieuwe Girls Love DJs Radioshow. De eigenzinnige sound van de act en het label staan centraal, waarbij de meest originele muzikale uitstapjes
 
Luca Perra presents ’Ciao Luca’ powered by Dynamic

LUCA PERRA PRESENTS ’CIAO LUCA’ POWERED BY DYNAMIC


Luca Pera is een Italiaanse/ Nederlandse house dj en producer. Zijn producties zijn geliefd bij grote jongens als Steve Angello, Bob Sinclar, Sebastian Ingrosso etc.

 
DJ Jean @ Work

DJ JEAN @ WORK


DJ Jean ken je van zijn grote radiohits en is anno 2016 nog steeds een veelgevraagde DJ in binnen- en buitenland. Iedere zaterdagnacht hoor je hem @work op Radio Decibel.